Konfigurácia programu

Obmedzenie viditeľnosti produktov a skladových dokumentov.

Posledná aktualizácia: 08.01.2024


Systém umožňuje obmedziť viditeľnosť produktu všetkým užívateľom a sprístupniť ho jednému užívateľovi alebo vybranej skupine užívateľov.
Aby funkcia správne fungovala, mali by ste na začiatku vytvoriť samostatnú sekciu a priradiť ju užívateľovi. Týmto spôsobom obmedzujeme počet Užívateľov, ktorí majú prístup do danej sekcie.

Potom povoľte možnosť dostupnú v Nastavenia > Nastavenia účtu > Konfigurácia > Užívatelia a oprávnenia: Obmedzenie viditeľnosti produktov a Obmedzenie viditeľnosti skladov. Túto možnosť sme vybrali, aby ostatní oddelenia / spoločnosti a im priradení používatelia nevideli produkty v systéme.
 



Po konfigurácii obmedzení pre užívateľov zadajte produkt, ktorý má byť viditeľný pre samostatné oddelenie, a do poľa Spoločnosť / Oddelenie (prístup k dátam) vyberte oddelenie (a tým aj užívateľa v tomto oddelení), ktorý bude mať prístup k produktu.

Pokiaľ chce tento Užívateľ tiež obmedziť prístup do skladu a zaistiť viditeľnosť iba jednému z nich, prejdite na kartu Nastavenie> Spoločnosť/oddelenie. Potom upravte Spoločnosť/ oddelenie v ktorej sa daný Užívateľ nachádza, a zaškrtnite políčko: „Obmedzte sklady“ a stlačte tlačidlo Uložiť.

Po uložení zmien bude mať Spoločnosť/oddelenie a jemu priradení užívatelia prístup iba ku konkrétnemu skladu.


 


Späť


Komentáre

Pridať komentár