Bezpečnosť

Sú moje dáta v BitFakture v bezpečí?

Posledná aktualizácia: 11.12.2023


V čase elektronizácie je bezpečnosť dát kľúčovým problémom nielen pre podniky, ale predovšetkým pre súkromné osoby. BitFaktura sa preto so starostlivosťou o zaistenie najvyššej kvality služieb zameriava na čo najlepšie zabezpečenie dát – spracovávaných aj zverených na spracovanie.

Bezpečnosť


BitFaktúra má bezpečnostné prvky podobné bankovým systémom. Prístup k účtu Užívateľa je možný iba po zadaní prihlasovacieho mena a hesla a samotný program je šifrovaný a zabezpečený SSL certifikátom. Aby sme zaistili bezpečné používanie systému pre našich užívateľov, neustále poskytujeme informácie o bezpečnom prihlásení a varujeme pred hackerskými praktikami v našej sekcii Pomoc, na blogu a na webových stránkach, rovnako ako implementujeme funkcie, ktoré Vám pomôžu zabezpečiť Váš účet - vrátane prístupu k Vášmu účtu z uvedených IP adries a dvojitého prihlásenia.


Je dobre si pamätať, že bezpečnosť Vašich dát spočíva v zabezpečení systému a spôsobe, akým systém používate.
 

Prístup k údajom

Prístup k údajom má iba niekoľko zamestnancov BitFaktury a každý z nich má podpísanú zmluvu o mlčanlivosti a je oprávnený pristupovať k údajom iba v nevyhnutnom rozsahu. Máte tiež vplyv na to, či poskytnete údaje zhromaždené na účte technickej služby BitFaktura - bez udelenia dočasného prístupu k údajom nebude mať oddelenie podpory prístup k údajom uloženým na Vašom účte v systéme. Všetky spoločnosti, s ktorými spolupracujeme, sú nami overené a máme s nimi podpísané zmluvy o spracovaní údajov.
 

Záloha

Dáta sú priebežne zálohované, takže ani v prípade výpadku o Vaše dáta neprídete


Prípadné otázky ohľadom zabezpečenia dát nám môžete zasielať na adresu: info@bitfaktura.cz
 


Späť


Komentáre

Pridať komentár