Oddelenia, spoločnosti a používatelia

Prístup pre účtovníka - odkaz s pozvánkou

Posledná aktualizácia: 07.11.2023


Každý z plánov umožňuje Užívateľovi so statusom majiteľa účtu pridať jedného Užívateľa s oprávnením účtovníka. Tento používateľ nemá vplyv na limit počtu používateľov pre celý účet.
Ak chcete poskytnúť účtovníkovi prístup do Vášho účtu na BitFakture, prejdite na kartu Nastavenia > Prístup pre účtovníka.



Systém zobrazí okno s formulárom Poskytnite svojmu účtovnému prístup k BitFakture.

Na formulári zadajte e-mailovú adresu účtovníka spolu s predmetom a obsahom korešpondencie. Po vyplnení formulára odošlite pozvánku kliknutím na tlačidlo Odoslať.



E-mail s podrobnými informáciami bude zaslaný účtovníkovi. Korešpondencia bude obsahovať odkaz na prihlásenie sa k účtu na BitFakture.

Po kliknutí na odkaz prejde účtovník na prihlasovaciu stránku, kde zadá heslo, ktoré bude používať pri prihlásení. Po zadaní hesla použije tlačidlo Prihlásiť.

Ak potrebujete pridať ďalšieho užívateľa s rolou účtovníka, je to možné v tarifách Standard, Pro a Pro Plus.
Postupujte rovnako ako predtým alebo prejdite do Nastavenia > Užívatelia. Potom pridajte/pozvite užívateľa.

V poli pridať používateľa sa môžete rozhodnúť, či chcete vytvoriť úlohu účtovníka okamžite s Vami nastaveným heslom, alebo ho nechať, aby si zvolil svoje vlastné heslo.




Pridaním ďalšieho používateľa s rolou účtovníka sa Váš počet používateľov v rámci účtu zníži alebo môže byť potrebné zvýšiť plán predplatného. V pláne Standard môžete mať 3 užívateľov, v pláne Pro 5 užívateľov a v pláne Pro Plus 10 užívateľov.

Váš účtovník dostane e-mail s odkazom na pozvánku, na ktorý je potrebné kliknúť a potom do poľa e-mail/prihlásenie zadajte e-mailovú adresu, na ktorú dostal e-mail s odkazom, a individuálne heslo v poli e-mail/prihlásenie . Po zadaní e-mailovej adresy a hesla kliknite na Prihlásiť.

 

Späť


Komentáre

Pridať komentár