Konfigurácia programu

Tmavý režim – čo to je a ako ho povoliť v BitFakture?

Posledná aktualizácia: 31.07.2023


V BitFakture je možné povoliť tmavý režim, teda Dark Mode.

Tmavý režim si získava stále väčšiu obľubu. Túto funkciu ponúkajú aplikácie, prehliadače a webové stránky. Povolenie tmavého režimu spočíva v zobrazení svetlého textu a zobrazení ďalších prvkov a tlačidiel na tmavom pozadí. Takáto príležitosť vzniká použitím vhodnej farebnej schémy a kontrastu.


Obrazovky so zapnutým tmavým režimom vyžarujú oveľa menej škodlivého modrého svetla, čo znamená, že pri použití tmavého režimu sú naše oči oveľa menej unavené. Tmavý režim navyše zlepšuje viditeľnosť grafiky a obrázkov, ktoré si príjemcovia rýchlejšie všimnú. Nespornou výhodou je tiež možnosť predĺženia pracovného času zariadenia, kvôli úspore batérie, pretože zobrazenie svetlého rozhrania spotrebuje viac energie ako tmavé.

Ako povoliť tmavý režim v BitFakture?

V pravom hornom rohu hneď pod e-mailovou adresou sa nachádza prepínač, ktorý umožňuje prepínať medzi jednotlivými režimami podľa vašich preferencií. Kliknutím na Zapnúť tmavý vzhľad aktivujeme tmavý režim.
 




Ak sa chcete vrátiť do svetlého režimu, stačí vybrať Vypnúť tmavý vzhľad a ikonu slnka na paneli nástrojov. Prepínanie medzi týmito dvoma režimami je veľmi jednoduché a intuitívne.

wyłącz tryb ciemny w fakturowni


Späť


Komentáre

Pridať komentár