Nastavenie faktúr

Odosielanie faktúr e-mailom (predvolené nastavenia)

Posledná aktualizácia: 12.03.2024


Od okamihu vytvorenia účtu má systém predvolenú konfiguráciu odosielania e-mailov. Ak je aktívna východisková voľba, po zaslaní faktúry e-mailom Zákazník dostane z e-mailovej adresy správu s faktúrou: "Názov vašej spoločnosti <noreply@bitfaktura.cz>" spolu s nastavenou odpoveďou na možnosť: "Názov vašej spoločnosti <adres@ domain.sk>". Týmto spôsobom, ak príjemca odpovie na tento e-mail, správa príde na vašu e-mailovú adresu.


Pole Názov vašej spoločnosti môžete zmeniť v nastaveniach účtu. Ako e-mailová adresa sa však berie do úvahy aktuálna e-mailová adresa Užívateľa.


Môžete tiež nastaviť jednu adresu, z ktorej budú zasielané faktúry (bez ohľadu na to, ktorý Užívateľ bude faktúru zasielať). To nastavíte v poli Spôsoby odosielania e-mailov, z ktorej budú zákazníkom zasielané emaily. Môžete zadať adresu ako „adresa@domena.sk“ alebo „Názov spoločnosti <adresa@domena.sk>“

Ak chcete skontrolovať možnosti odosielania:
  • prejdite vo svojom účte na kartu Nastavenia > Nastavenia účtu > Odosielanie e-mailom,
  • v časti Ako posielať e-maily máte zaškrtnuté políčko Predvolené
  • pokiaľ chcete povoliť možnosť odpovede zákazníkovi vo východiskovej možnosti odosielania e-mailom tak, aby bola správa zasielaná na zvolenú adresu Užívateľa faktúry, ktorý zasiela faktúru e-mailom (Predávajúci), zadajte v rubrike E-mailová adresa, z ktorej budú zasielané klientom e- maily - e-mailovú adresu, ktorú chcete používať.







 

Späť


Komentáre

Pridať komentár